Subsidiescan

Openstelling SDE++ regeling voor zonnepanelen open vanaf 28 juni

Duurzaamheid staat hoog op de overheidsagenda. Om in 2050 klimaatneutraal te zijn, moeten we de CO2-uitstoot verminderen met ten minste 55% in 2030. De SDE++ helpt deze doelstellingen te behalen.

 

De SDE++ is bedoeld voor bedrijven en (non-)profitinstellingen in sectoren als de industrie, mobiliteit, elektriciteit, landbouw en de gebouwde omgeving. Met deze regeling stimuleert de Rijksoverheid zowel de productie van duurzame energie als CO2-verlaging. Zo zorgt de overheid ervoor dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft.

 

Voor 2022 is het totale subsidiebudget voor de SDE++ regeling € 13 miljard. Als subsidiespecialist kunnen wij het aanvraagtraject voor u uit handen nemen en helpen wij u in het keuzeproces om de juiste fase te kiezen.

 

Op deze pagina kunt u meer lezen over de SDE++ regeling? Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wat ik bij Van Draeckeburgh zo mooi vind is dat we de niet-duurzame bedrijven ook een zetje in de goede richting weten te geven om toch iets te gaan doen met duurzaamheid. Zo kan een bedrijf dankzij subsidie toch ineens kiezen voor bijvoorbeeld zonnepanelen.

Contactpersoon Vdsf
Hjalmar
Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

23 november 2023
Duurzaam distributiecentrum voor DKL Equipment in Zwolle
20 november 2023
Transformatieproject: The Usual Hotel in Rotterdam
13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht