Subsidiescan

Werken bij

Werken bij Van Draeckeburgh is bijdragen aan een duurzame wereld. Dat doen we door financieel voordeel te regelen voor klanten met een project op het gebied van duurzaam vastgoed, innovatie of monumenten. We geven advies over relevante subsidieregelingen en we nemen het hele subsidietraject uit handen. Subsidie vergroot de haalbaarheid van dit soort projecten. We helpen onze klanten dus echt, het project wordt gerealiseerd én de kosten gaan omlaag! Van Draeckeburgh is marktleider op dit gebied. We werken voor de zakelijke markt, dus niet voor particulieren. Ons klantenbestand is heel divers, van overheid tot beursgenoteerde ondernemingen.

Pas jij in ons team?

Onze orderportefeuille groeit, dus we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Ons team is overigens met recht een team. Wij werken hard, maar vinden tijd voor koffie of een potje tafelvoetbal ook belangrijk. We gaan voor maximaal resultaat en ‘we get it done’, maar ook ons jaarlijks weekendje weg en andere activiteiten staan hoog op de priolijst. Kortom: gave projecten, korte lijnen, prettig samenwerken, informele sfeer. Zo ziet werken bij Van Draeckeburgh er uit.

Onze verwachting
We rekenen er niet op dat je meteen een specialist in het vak bent, je krijgt voldoende support om daar naartoe te groeien. Maar we verwachten wel dat je initiatief neemt en jezelf verantwoordelijk voelt. Dat heb je nodig om je verantwoordelijkheden goed op te pakken en je functie (op termijn) zelfstandig en met veel vrijheid uit te voeren.

De procedure
Spreekt ons verhaal je aan en zie je een match? Mooi! Stuur ons je motivatie, dan nemen wij op korte termijn contact met je op. Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk ook, mail naar jobs@vdsf.nl. Als we mogelijkheden zien voor een functie binnen Van Draeckeburgh, leren we je graag kennen.

Meer dan alleen subsidies
Naast hard werken is er ook genoeg tijd om leuke dingen met elkaar te doen. Benieuwd wat werken bij Van Draeckeburgh zo leuk maakt? In onderstaande video vertellen we je er meer over.

Subsidieconsultant Duurzaam Vastgoed

Heb je een passie voor duurzaamheid en gebouwen? Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Geniet je van vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

— Lees meer
Open sollicitatie

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar jobs@vdsf.nl. Wanneer we mogelijkheden zien voor een functie binnen Van Draeckeburgh, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

20 januari 2022
Openstelling SIM subsidie per 1 februari 2022
18 januari 2022
De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) in 2022
11 januari 2022
Wijzigingen Energie-investeringsaftrek (EIA) 2022