Subsidiescan

Transformatieproject: The Usual Hotel in Rotterdam

Een bijzonder duurzaam project! De transformatie van een voormalig kantoorgebouw naar een vernieuwend hospitality concept. Aan de Westblaak in Rotterdam kun je binnenkort verblijven in één van de 165 hotelkamers of 44 slaappods van hotel The Usual.

 

The Usual

Het concept van The Usual draait om duurzaamheid en verbinding. Zij geloven dat het mogelijk is om bewuster te reizen en te verblijven, zonder het opofferen van stijl en vertier. Reizigers kunnen zich minder zorgen maken over hun ‘footprint’ want het hotel heeft zorgvuldig nagedacht over de grootste zaken en kleinste details, met oog voor esthetiek, kwaliteit en levensduur en werkt met lokale voorzieningen. The Usual streeft er voortdurend naar om een ​​positief verschil te maken voor reizende gasten en de lokale bevolking. Goed doen wordt het nieuwe gewoon.

 

Ons doel is om te bewijzen dat het mogelijk is om op een duurzamere manier te reizen, zonder daarbij concessies te doen aan comfort en gemak. In Rotterdam helpt BOBgroep ons dit te realiseren,” aldus Joachim de Looij (CEO). “Bij The Usual ontzorgen en verzorgen wij onze gasten, zodat heerlijk genieten en plezier beleven centraal staat.

 

 

Subsidies voor verduurzaming

Wij zijn extra blij als wij dit soort duurzame initiatieven kunnen helpen om hun doelen te bereiken met daarvoor bestemde subsidies. We zijn daarom ook trots dat The Usual in aanmerking komt voor een BREEAM-Excellent certificaat en dat zowel de Milieu Investeringsaftrek als de Energie Investeringsaftrek aanvragen zijn beschikt.

 

Hjalmar, projectmanager Van Draeckeburgh zegt:

Wij dragen graag ons steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. Projecten als deze vinden wij extra mooi omdat ze na oplevering van het gebouw nog verder gaan met hun duurzaamheidsbelofte.

 

Ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op of doe alvast de subsidiescan.

Wat ik bij Van Draeckeburgh zo mooi vind is dat we de niet-duurzame bedrijven ook een zetje in de goede richting weten te geven om toch iets te gaan doen met duurzaamheid. Zo kan een bedrijf dankzij subsidie toch ineens kiezen voor bijvoorbeeld zonnepanelen.

Contactpersoon Vdsf
Hjalmar
Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

23 november 2023
Duurzaam distributiecentrum voor DKL Equipment in Zwolle
13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht
17 juli 2023
Ingekorte aanvraagperiode Stimuleringsregeling Ontmoetingsruimte in Ouderenhuisvesting – SOO