Subsidiescan

Missie & geschiedenis

Van Draeckeburgh is specialist in duurzaam bouwen, monumentenzorg en technische innovaties. Een bewuste keuze omdat we geloven dat je alleen met kennis in huis meerwaarde kunt bieden. Wij willen een bijdrage leveren aan investeren en bouwen aan de toekomst. Duurzame gebouwen realiseren, monumenten onderhouden en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn daarom onze speerpunten.

SPECIALISATIE ZORGT VOOR HOGE SLAGINGSKANS EN MAXIMAAL RESULTAAT

Van Draeckeburgh is specialist in duurzaam bouwen, monumentenzorg en technische innovaties. Een bewuste keuze omdat we geloven dat je alleen met kennis in huis meerwaarde kunt bieden. Wij willen een bijdrage leveren aan investeren en bouwen aan de toekomst. Duurzame gebouwen realiseren, monumenten onderhouden en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn daarom onze speerpunten.

 

De toegekende subsidie is door onze specialistische ervaring minimaal 25% hoger dan gemiddeld en de slagingskans van onze subsidie- en financieringsaanvragen is 96%. Onze adviseurs zijn technisch, economisch en juridisch onderlegd en nemen de volledige verantwoordelijkheid over uw aanvraagtrajecten en de afwikkeling.

 

Door deze aanpak hebben wij al meer dan 20 jaar een toonaangevende positie in Nederland. We werken op basis van ‘no cure, no pay’ of voor een vaste vergoeding. Wij structureren ook de financiering van duurzame en innovatieve projecten. Een mix van subsidie, fondsen en bankleningen kan vaak meer mogelijk maken bij de financiering van uw projecten. Een adviseur met goede kennis van de programma’s en ruime ervaring in het formuleren van een businessplan zorgt voor een goede slagingskans voor de financiering van uw projecten en investeringen. Van Draeckeburgh heeft meer dan 20 jaar ervaring met investeringsprojecten. Wij beheren fondsen en structureren financieringen voor deze projecten.

Onze specialisten

Op zoek naar nieuwe Collega's

Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in het toegankelijk maken en benutten van subsidies voor de gebouwde omgeving. Subsidies die bijdragen aan duurzaam vastgoed, innovatie en behoud van monumentale projecten. We zijn marktleider in dit segment en we werken voor allerlei verschillende organisaties, van overheid tot beursgenoteerde ondernemingen.

Werken bij

Onze kernwaarden

Wij geloven dat mensen beter met elkaar werken en sterkere resultaten halen wanneer een aantal kernwaarden matchen. Kernwaarden geven houvast in de manier waarop je werkt en op de keuzes die je maakt. De relaties die we aangaan zijn voor de lange termijn.

Plezier in het maximale resultaat
Van Draeckeburgh streeft, net als haar opdrachtgevers, naar een maximaal subsidieresultaat. In deze belofte maken wij gebruik van alle beschikbare stimuleringsregelingen en benutten wij iedere regeling maximaal. Door jarenlange ervaring kunnen wij deze belofte ook daadwerkelijk waarmaken. De slagingskans van onze aanvragen ligt niet voor niets op 96%. Daarbij zoeken we naar alle relevante regelingen binnen onze expertise voor uw projecten.

Open, eerlijk en verantwoordelijk
Van Draeckeburgh wordt ingeschakeld om een betrouwbaar en reëel advies te geven. Wanneer er geen subsidie is voor een project of de slagingskans gering is, dan communiceren wij dit altijd vooraf. Onze relaties weten op die manier waar ze aan toe zijn. Ook vertrouwen we elkaar op het nemen van verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor eigen resultaat.

Wij zorgen voor het hele proces
Door te werken met een schat aan ervaring en efficiënte processen kan Van Draeckeburgh een groot aantal projecten beheren. Wij nemen de werkzaamheden volledig uit uw handen. Zorgzaam van advies tot de accountantsverklaring. U mag verwachten dat we u in het proces helpen. Natuurlijk zult u een goede projectadministratie moeten bijhouden. Maar wij laten u zien hoe dat moet en geven praktische handleidingen. Zo kunt u zich blijven richten op uw business en tegelijkertijd maximaal profiteren van de subsidiemogelijkheden.

We get it done – Wij missen nooit een deadline!
Hier zijn wij heel duidelijk in. Onze opdrachtgevers kunnen ervan overtuigd zijn dat wij nooit een deadline missen.

Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

10 september 2020
SIM beschikkingen 2020
27 augustus 2020
SEEH nu ook beschikbaar voor gemengde VvE’s!
02 juli 2020
LC Packaging te Waddinxveen