Subsidiescan

Een trekpleister voor handel en ontspanning

Renovatie van het Holbeinhuis te Rotterdam

Vorige week is er een start gemaakt met een grootschalig renovatieproject aan de Coolsingel in Rotterdam. Het Holbeinhuis is een pand met een authentiek karakter passend bij het straatbeeld van 1954. Het gebouw werd door haar combinatie van kantoren en horeca een trekpleister van handel en ontspanning genoemd.

Ook Van Draeckeburgh is betrokken bij dit mooie project. Wij hebben namens onze opdrachtgever CBRE een melding gedaan binnen de Energie Investeringsaftrek (EIA) voor de energieprestatieverbetering van het pand.

Daarnaast hebben wij een melding gedaan binnen de Milieu Investeringsaftrek (MIA) voor het duurzaam renoveren van een utiliteitsgebouw volgens BREEAM-NL In-Use. Hierbij wordt het niveau ‘Very Good’ nagestreefd.

Wilt u meer informatie over de stimuleringsregelingen die zijn aangesproken binnen dit project of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Klik hier

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

30 januari 2023
Start aanvragen Subsidie Instandhouding Monumenten 2023 – SIM
19 januari 2023
Even voorstellen: Claudia Legierse
16 januari 2023
De hoge budgetten van BOSA en SUSS stimuleren bouw en onderhoud van sportaccommodaties