Subsidiescan

Subsidieregeling instandhouding monumenten

Ook in 2018 stimuleert de rijksoverheid door de instandhoudingsregeling eigenaren om hun rijksmonumenten goed te onderhouden. Deze subsidieregeling stimuleert planmatig onderhoud aan monumenten teneinde achterstallig onderhoud en grote dure reparaties te voorkomen. De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele onderhoudskosten. Kosten welke voor deze regeling in aanmerking komen zijn onder andere algemeen buitenschilderwerk, onderhoud kozijnen, onderhoud aan het dak, dakgoten en hemelwaterafvoer.

Daarnaast zijn er ook in 2018 bij verschillende provincies subsidies beschikbaar voor restauraties van rijksmonumenten. Hiermee kunnen wij u een compleet advies bieden voor het onderhoud aan uw monument. Wij maken graag een afspraak om de subsidiemogelijkheden voor de monumenten in uw portefeuille te bespreken.

 

Van Draeckeburgh is de enige gespecialiseerde subsidieadviseur voor monumentenbehoud. Wij zal al 10 jaar marktleider voor het benutten van subsidies voor monumenten. Een aantal van de monumenten uit onze portefeuille vindt u op ons overzicht projecten.

 

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs via (030) 228 92 40.

 

> Lees meer over de subsidieregeling

 

 

Terug naar overzicht
Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht
06 juli 2022
Van Draeckeburgh zet zich in voor Stichting Jarige Job
10 mei 2022
Team Van Draeckeburgh: Een interview met Denise