Subsidiescan

Van Draeckeburgh zet zich in voor Stichting Jarige Job

Ooit ben ik begonnen met werken als orderpicker in een distributiecentrum van een supermarktketen. Vandaag moest ik terugdenken aan die tijd! We hebben met het gehele team van Van Draeckeburgh een bezoek gebracht aan de Van Nellefabriek in Rotterdam. Een van de monumenten waar we subsidie voor hebben mogen aanvragen. Dit bijzondere Rijksmonument huisvest een bijzondere stichting. Stichting Jarige Job helpt ouders om hun kinderen een mooi verjaardagscadeau te geven terwijl er binnen het gezin geen geld is voor zulke ‘luxe’.

 

Dit mooie initiatief raakt mij als jonge vader, daarom zijn we gaan helpen om cadeautjes in te pakken. Ieder kind verdient natuurlijk een leuke verjaardag met een aardigheidje.

 

We hebben de handen uit de mouwen gestoken om 490 mooie pakketten te vullen. Hard werken al zeg ik het zelf. En uiteindelijk ook weer veel geleerd – zo is een ketting zo sterk als de zwakste schakel en draait een effectieve samenwerking om specialisatie en afstemming. Heel leuk om dat voor dit doel te mogen ervaren met een fysieke klus.

 

Hartelijke groet,

Mitchell

 

 

Samen leuke en goede dingen doen met leuke mensen!

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

23 november 2023
Duurzaam distributiecentrum voor DKL Equipment in Zwolle
20 november 2023
Transformatieproject: The Usual Hotel in Rotterdam
13 november 2023
Herontwikkeling van het Muntgebouw in Utrecht