Ons team

Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in het inzchtelijk maken en benutten van subsidies en financiërings­regelingen.

Mensen maken het verschil. Onze opdrachtgevers zoeken expertise, ervaring, resultaat en daadkracht. Maar ook een prettige doorloop van het dossier, een pragmatische aanpak, mensen die zorgen dat uw projectteam weet wat er moet gebeuren en daarbij vooral het resultaat voorop stellen. Graag stellen wij ons kernteam voor.

Remko Berfelo

Remko Berfelo
Samen komen tot een vlekkeloos subsidieproces, waarbij alle deadlines zonder drukte worden gehaald. Dit om een project net soepeler te laten lopen. Ik ben onder meer verantwoordelijk voor de aanvragen op het gebied van energie, milieu en innovatieregelingen.

Mijn energie haal ik uit het begeleiden van ondernemers en organisatie door het subsidielandschap door te kijken waar de kansen en mogelijkheden liggen voor het desbetreffende project. De uitdaging is om samen te kijken hoe we deze zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Linkedin Mail Remko Berfelo

Pepijn Abbink

pepijn
De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van ontwikkeling, coördinatie en afwikkeling van subsidies en fondsen bij de rijksoverheid (RVO en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en bij Fondsenbeheer Nederland).

Ik zie het als een uitdaging om in de eerste fase naar mogelijkheden te zoeken om uw project te financieren. Mijn drijfveer? Helderheid creëren over subsidiekansen en met enthousiasme het hele subsidietraject begeleiden. Linkedin Mail Pepijn Abbink

Thomas Ras

Marc Lukassen
Vanuit een bedrijfskundige stage ben ik begonnen bij Van Draeckeburgh. Het bedrijf is strak in de planning en erg kundig met de werkzaamheden en kennis. Dat spreekt me erg aan. Een omgeving waar ik me kan ontwikkelen tussen prachtige projecten en hoogwaardige opdrachtgevers.

Naast een aantal innovatieve projecten heb ik iets met monumentale objecten. Zoveel moois wat je overal in Nederland kunt vinden. Een steentje bijdragen aan het behoudt hiervan, dat is toch gaaf.

Roel Groothuis

Roel Groothuis
Roel heeft een stedenbouwkundige achtergrond en affiniteit met de gebouwde omgeving. Bij Royal Haskoning heeft hij ervaring opgebouwd met herbestemming en in Singapore met verschillende architectuur opdrachten.

Bij Van Draeckeburgh kan ik monumenteigenaren helpen om hun restauraties te realiseren. Daarnaast onderzoek ik de kansen voor regionale ontwikkeling en gebiedsinvesteringen. Een hele mooie uitdaging om bij te dragen aan een betere toekomst. Linkedin Mail Roel Groothuis

Mitchell Gmelich

Mitchell Gmelich
Opdrachtgevers echt helpen met de financiering van prachtige projecten. Bouwen aan duurzame gebouwen, al is het maar een klein onderdeel wat vaak vergeten wordt. Juist kunnen helpen met dat laatste zetje of de hard benodigde subsidie of financiering.

Dat is gaaf. Dat daar soms complexe contracten, calculaties en technische oplossingen onder liggen maakt het des te uitdagender. Linkedin Mail Mitchell Gmelich

Josef Temelso

Josef
Opdrachtgevers echt helpen met de financiering van prachtige projecten. Bouwen aan duurzame gebouwen, al is het maar een klein onderdeel wat vaak vergeten wordt.

Juist kunnen helpen met dat laatste zetje of de hard benodigde subsidie of financiering. Dat is gaaf. Dat daar soms complexe contracten, calculaties en technische oplossingen onder liggen maakt het des te uitdagender. Mail Josef Temelso

Anko Benjamins

Anko Benjamins
Anko heeft het kantoor in 1997 mede opgericht en is nog steeds dagelijks betrokken bij het subsidiebureau. Als senior adviseur zorg ik dat de kwaliteit van onze diensten geborgd blijven.

Dit door een effectief managementsysteem en bijsturing op het juiste moment. Ik weet nog goed hoe vanaf we vanaf het begin de top van de markt mochten bedienen. Bijzonder dat we dit vertrouwen na meer dan 17 jaar nog steeds krijgen.

Hubert - Jan van den Brink

hubert-jan
Hubert-Jan heeft een Bouwkundige achtergrond en jarenlang ervaring opgedaan bij een (restauratie-) aannemer. Naast zijn opleidingen tot ingenieur en erkend aannemer heeft hij tevens in de praktijk meegewerkt aan diverse monumenten. Hierdoor weet hij wat er speelt en eventueel aan de hand kan zijn met een gebouw.

De sfeer van bijvoorbeeld een dorp of stad wordt toch bepaald door de gebouwen. In de meeste gevallen betreft het hier monumenten welke hierop van grote invloed zijn. Ik vind het een eer om bij Van Draeckeburgh er mede voor te mogen zorgen dat deze gebouwen in stand worden gehouden. Hiermee werk ik toch mee aan de instandhouding van een stukje Nederland. Linkedin Mail Hubert - Jan van den Brink

terug naar het overzicht