Subsidiescan

Innovatief en groen: De ontwikkeling van Mediavaert voor DPG Media

Het kloppende mediahart van Nederland strijkt neer in Amsterdam-Duivendrecht. Met een oppervlakte van 44.700 vierkante meter komt Mediavaert bekend te staan als een van de grootste hybride houten kantoorgebouwen ter wereld. Dit project belichaamt een ongeëvenaarde prestatie op het gebied van duurzaamheid en technologische vooruitgang, waarmee het de norm zet voor toekomstige bouwinitiatieven. Mediavaert biedt een gezonde en inspirerende werkomgeving die de synergie tussen verschillende gebruikers en functies centraal stelt.

 

Ontwikkeling

Bas van Dam van Being, de ontwikkelaar achter dit ambitieuze project, benadrukt het unieke karakter van het bouwen met hout op deze schaal. Het project onderstreept het commitment aan duurzaamheid en innovatie, hopende hiermee anderen te inspireren om vergelijkbare grenzen te verleggen.

 

Foto door Ossip van Duivenbode

 

Dit project komt tot stand door samenwerkingen tussen DPG Media, Being, DGMR, DELVA Landscape Architecture & Urbanism, BESIX, Arup, Thonik, Team V Architectuur, BOAG/Drees & Sommer en SkaaL.

 

Inmiddels is het bijna zover en kan DPG Media intrek nemen in Mediavaert.

 

Subsidieaanvraag traject

Van Draeckeburgh mocht voor dit innovatieve project verschillende EIA’s (Energie-Investeringsaftrek) aanvragen. Deze zijn inmiddels beschikt, wat de duurzaamheid van het kantoor alleen maar bevestigd.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of doe hier alvast de subsidiescan.

Subsidie aanvragen?