Subsidiescan

Even voorstellen: Lisa-Julia Wijne

Naast Devin en Yannick, mochten wij afgelopen januari Lisa-Julia verwelkomen bij team Van Draeckeburgh. We stellen haar graag aan je voor.

 

Studie bedrijfskunde

Lisa-Julia studeerde Bedrijfskunde in Den Bosch, en daarnaast volgde ze de minor ‘Creating Sustainable Business Solutions’. Ze vond het belangrijk om binnen haar brede studie een richting te kiezen. Ze focuste zich tijdens haar beide stages daarom op duurzaamheid en vastgoed. Onlangs studeerde ze af, en tijdens haar afstudeerstage kwam ze in aanraking met subsidies voor duurzaam vastgoed. In de zoektocht naar een baan kwam zij een functie bij Van Draeckeburgh tegen. Dit bleek een perfecte match! Nu maakt zij deel uit van het team Duurzaam Bouwen als Consultant Duurzaam Vastgoed.

 

Tot nu toe

Inmiddels is Lisa-Julia alweer een maand aan de slag en kijkt ze er positief op terug. Ze waardeert de hechte band tussen collega’s en de informele sfeer op kantoor. Maar ook dat ze van alle aspecten wat mee krijgt en dat de lijntjes kort zijn. Het inwerkproces beviel haar goed. Met handige lijstjes en een buddy die je krijgt toegewezen, heb je alles wat je nodig hebt voor een goede start. Ook is ze erg blij dat er intern veel mogelijkheden voorbij komen voor trainingen en cursussen. Zo kan ze zich blijven ontwikkelen.

 

Naast haar nieuwe baan

Buiten haar werk bij Van Draeckeburgh is Lisa-Julia graag sportief bezig. Ze doet bijvoorbeeld veel aan fitness. Daarnaast gaat ze graag op reis en vindt het dan vooral leuk om veel te ontdekken en op avontuur te gaan. Ook staat ze regelmatig in de keuken om iets te bakken of wat lekkers te koken. Daarnaast heeft ze samen met haar vriend twee honden waar ze lekker veel mee wandelt.

 

Ook bij ons werken?

Check al onze openstaande vacatures hier.

Met een passie voor zowel verduurzaming als vastgoed, biedt dit werk mij de gelegenheid om deze twee interesses te bundelen. Tegelijkertijd streef ik ernaar verduurzaming toegankelijker te maken.

Contactpersoon Vdsf
Lisa-Julia
Subsidie aanvragen?