Subsidiescan

Natuurlijk bouwen

Voor het woonproject De Ananas in Leiden mocht Van Draeckeburgh namens opdrachtgever De Raad subsidie aanvragen in de vorm van groenfinanciering, de EIA en de SDE++. Alle subsidieaanvragen zijn toegekend.

In De Ananas ben je verzekerd van een fantastische woonplek. De woningen liggen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Natuurlijk bouwen is de basis van De Ananas. Alle woningen zijn gasloos en worden duurzaam gebouwd. De appartementen beschikken over een warmtepompsysteem die de woning voorziet van verwarming en -koeling via de vloer. Het dak van De Ananas wordt gevuld met zonnepanelen. De toekenningen van de RVO bevestigen dat het gebouw buitengewoon energiezuinig en duurzaam is gebouwd.

Hjalmar, subsidiespecialist van dit project zegt; “Ons doel is een duurzame toekomst voor gebouwen creëren. Daarom zijn we blij om mee te mogen werken aan projecten zoals De Ananas, een prachtig voorbeeld van duurzame woningbouw. Ook de jarenlange samenwerking die we mogen voortzetten met opdrachtgever De Raad is ontzettend waardevol voor ons.”

Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep