Subsidiescan

Van Draeckeburgh heeft NH ondersteund bij het vinden en benutten van passende subsidies voor de renovatie en verduurzaming van diverse monumentale hotels.

De proactieve betrokkenheid van Van Draeckeburgh wordt erg gewaardeerd.

Renovatie en verduurzaming van NH Hotels

NH Collection Doelen aan de Nieuwe Doelstraat in Amsterdam is rijk aan historie. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw en heeft onderdak geboden aan koninklijke en legendarische gasten zoals keizerin Elisabeth van Oostenrijk en de Beatles. Eind 2015 is het hotel volledig gerenoveerd.

Van Draeckeburgh heeft NH ondersteund bij het vinden en benutten van passende subsidies voor de renovatie en verduurzaming van het hotel. Daarnaast helpt Van Draeckeburgh NH ook met subsidies voor het instandhouden van diverse andere monumenten waaronder NH Carlton en NH Schiller.

Michiel Coolen, NH Hotels:

Subsidies zijn geen doel op zich, subsidies zijn een middel om een project mee te realiseren. Voor ons zijn subsidies een middel om een monument te kunnen behouden. Bij de start van het project wisten we dat er subsidies voorhanden zijn, bijvoorbeeld m.b.t. de energie investeringsaftrek. Echter we weten niet alle mogelijke subsidies. Zo wisten we bijvoorbeeld nog onvoldoende over subsidie m.b.t. gevelrenovatie. Het is daarom prettig samen te werken met een subsidieadviesbureau die de weg kent.

Het in de arm nemen van Van Draeckeburgh opent deuren naar bepaalde subsidies waar je niet bij stil staat. Daarnaast vergroot het ook de kans op slagen, omdat je ervan verzekerd bent dat alles op tijd wordt ingediend. Van Draeckeburgh heeft de lead in het gehele subsidieaanvraagtraject, waardoor we het zelf konden laten rusten. Deze proactieve betrokkenheid in het ondersteunen om het maximale uit ons project te halen, hebben wij erg gewaardeerd in onze samenwerking.”

foto van klantencase: NH Hotels

“Wij kennen niet alle subsidies. Een subsidieadviseur wel, hij opent nieuwe deuren”

Opdrachtgever: Michiel Coolen - NH Hotels
Contactpersoon Vdsf
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep