Subsidiescan

Dok Vast ontving een 5-sterren Breeam Outstanding certificaat voor het distributiecentrum in Tilburg. Het extreem duurzame ontwerp werd in vier maanden gerealiseerd en alle subsidieaanvragen waren succesvol.

Een uitzonderlijke prestatie, dankzij een goed op elkaar ingespeeld team.

Het meest duurzame distributiecentrum van Nederland

Dok Vast heeft het vijfsterren Breeam-NL Nieuwbouw Outstanding Oplevercertificaat ontvangen voor het distributiecentrum op bedrijventerrein Vossenberg II in Tilburg. De uitreiking was op zijn minst bijzonder. Met een Breeam NL score van 91,17% het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Het distributiecentrum is ontwikkeld door Dok Vast en gerealiseerd door Heembouw. Naast het extreem duurzame ontwerp is het project opmerkelijk omdat het in slechts 4 maanden is gerealiseerd. Een uitzonderlijke prestatie. Van Draeckeburgh heeft succesvol de subsidieaanvraag ingericht samen met de bouwpartners. Met dit succesvolle op elkaar ingespeelde team liep dit eigenlijk vlekkeloos.

Jos Klanderman, van Dok Vast:

“We hebben flink de schouders er onder moeten zetten om dit te kunnen realiseren. Maar eigenlijk is het gewoon goed nadenken en slim ontwikkelen met de juiste mensen om je heen. Het concept slaat erg goed aan en we merken dat de vraag naar duurzame distributie-centra met lage energie- en onderhoudslasten toeneemt. Subsidie kan helpen de case voor een duurzaam gebouw te versterken, maar primair is het de bedrijfsfilosofie van Dok Vast om op deze wijze te ontwikkelen. We denken hiermee toekomstbestendige, comfortabele en mensvriendelijke gebouwen te realiseren met substantieel lagere kosten voor onze clientèle. Hierdoor behoudt het object ook op langere termijn zijn waarde binnen onze portefeuille.”

“Subsidie kan helpen de case voor een duurzaam gebouw te versterken.”

Opdrachtgever: Jos Klanderman - Dok Vast
Contactpersoon Vdsf
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep