Subsidiescan

Toekomstbestendig bedrijfsgebouw

De bouw van een nieuw distributiecentrum in Assen voor Sluyter Logistics BV is officieel van start gegaan. Sluyter Logistics groeit enorm en dus is er behoefte aan uitbreiding van opslagcapaciteit en meer ruimte voor bedrijfsactiviteiten. Het nieuwe distributiecentrum zal een oppervlakte beslaan van maar liefst 17.000 m2. In het nieuwe distributiecentrum zullen de twee oude vestigingen van Sluyter samenkomen, waardoor de ruimte voor algehele logistieke activiteiten wordt verdubbeld.

TOEKOMSTBESTENDIG & EFFICIËNT

Sluyter Logistics focust zich op een duurzame toekomst en het gebouw is dus ontworpen met dit uitgangspunt in gedachten. Het distributiecentrum wordt uitgerust met geavanceerde, duurzame klimaattechnologie en bijpassende energiesystemen. Het pand zal door deze duurzame maatregelen worden bekroond met het BREEAM-NL Excellent certificaat. Voor deze verduurzaming zijn mooie subsidies beschikbaar. Wij zijn blij dat wij Sluyter Logistics mogen begeleiden met het aanvraagtraject.

Naast duurzaamheid is er ook nagedacht over logistieke efficiency. Om de hoeveelheid transportbewegingen te verminderen is er veel aandacht besteedt aan de inrichting van het gebouw, maar ook aan de locatie. De vestiging is makkelijk bereikbaar met haar locatie aan de A28.

SAMENWERKING

Dit project is mogelijk gemaakt door mooie samenwerkingen. Onder begeleiding van BrainStone B.V. (bouwmanagement & projectontwikkeling) maakte Palazzo Architecten het ontwerp van de nieuwbouw. Aannemer Aan de Stegge Twello wist vervolgens nog een aantal mooie optimalisaties toe te voegen aan het bouwplan. JVZ bedacht de constructie en Batenburg Installatietechniek verzorgt de duurzame klimaattechniek met bijbehorende energiesystemen. Wij zijn trots deel te mogen nemen aan dit project door de subsidieaanvragen voor dit duurzame gebouw te mogen verzorgen.

Benieuwd naar de subsidiekansen voor jouw project? Neem gerust contact met ons op of doe alvast de subsidiescan.

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep