Subsidiescan

“De Drie Koningen” vormde de basis voor het plan om het gebied te herontwikkelen naar een aantrekkelijke omgeving met verschillende functies voor een breed publiek

Caspar, Melchior en Balthasar
Het Zeeburgereiland, gelegen naast het centrum van Amsterdam heeft een roerig verleden. Van militair oefenterrein tot een plek waar het Amsterdamse rioolwater werd gezuiverd. Drie markante silo’s dragen de namen Caspar, Melchior en Balthasar en zijn een overblijfsel van een voormalig waterzuiveringsinstallatie.

“De Drie Koningen” vormde de basis voor het plan om het gebied te herontwikkelen naar een aantrekkelijke omgeving met verschillende functies voor een breed publiek. Zo zijn er publieke dakterrassen en cultuurcentra gerealiseerd maar is er ook veel ruimte voor horecavoorzieningen en kantoren. Onze opdrachtgevers Vink Bouw en Grayfield heeft al in een zeer vroeg stadium gekozen om voor de allerhoogste duurzaamheidscertificering te gaan, BREEAM-NL Outstanding. En met succes! Op 2 november 2021 is het certificaat uitgereikt

Als subsidiespecialist zijn wij door onze opdrachtgever ingeschakeld om te kijken naar verschillende subsidiemogelijkheden om dit project nog duurzamer te maken en richten wij ons op een maximaal subsidievoordeel binnen de Milieu-investeringsaftrek (MIA).

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toegekende stimuleringsregelingen of wilt u de subsidiemogelijkheden voor uw project in kaart laten brengen? Neem dan nu contact met ons op. Klik hier.

Opdrachtgevers helpen om de optimale oplossing voor hun vastgoed te vinden, zowel technisch als financieel. Dit vraagt om kennis, ervaring, een praktische instelling en overtuigingskracht. Een prachtige uitdaging.

Contactpersoon Vdsf
Mitchell
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

08 juli 2024
Nieuwe Subsidieregeling Waterstof in Mobiliteit (SWIM)
01 juli 2024
Duurzaam en Saamhorig: Het Project STEK in Rosmalen
27 juni 2024
Financieringsstelsel Monumentenzorg onder de loep