Subsidiescan

Vacature Subsidieconsultant Duurzaam Bouwen

Heb je passie voor de duurzame gebouwen en heb je affiniteit met bouwen en techniek? Ben je daarnaast fulltime beschikbaar? Geniet je van vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving De markt waarin we opereren is enorm dynamisch. We groeien daarom hard. De subsidieconsultant die we zoeken wordt verantwoordelijk voor subsidieadvies voor onze relaties binnen hun bouwprojecten. Je bent commercieel verantwoordelijk voor je projecten en je beheert aanvraagtrajecten voor ons specialisme Duurzaam Bouwen. Aan jou de taak om samen met de (potentiële) opdrachtgever  en de betrokken bouwpartijen te zorgen voor een subsidieadvies en projectplan. Je zorgt voor de commerciële afwikkeling, adviseert het projectteam en zorgt voor een probleemloos verloop van het subsidieaanvraag-traject. Het is jouw uitdaging om subsidiekansen maximaal te benutten!

 

Van Draeckeburgh Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies voor duurzaam bouwen, monumentenzorg en innovaties voor duurzame energietoepassingen. In 20 jaar tijd is het ons gelukt een leidende positie in de markt te verwerven. We zijn trots op onze persoonlijke en informele cultuur. We werken hard, maken onze ambities waar en kunnen het goed met elkaar vinden. Van Draeckeburgh vormt een hecht team, waarin ieder zichzelf is en we op elkaar gesteld zijn.

 

Arbeidsvoorwaarden We bieden uitstekende financiële arbeidsvoorwaarden. De functie is op fulltime basis, dus 40 uur per week. Er wordt een dienstverband aangegaan voor een jaar, met de intentie om dit na een jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Honorering is afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Je begeleidt het projectteam met de subsidieregelingen en adviseert over duurzaamheidskansen binnen het project.
 • Je kan jezelf en ons bedrijf op proactieve en slagvaardige wijze presenteren.
 • Je zorgt naast het advies voor een soepel acquisitie traject voor onze diensten.
 • Je adviseert klanten over subsidiekansen, de regels, vormeisen en een probleemloos verloop van het subsidietraject.
 • Je verzorgt het accountmanagement voor een aantal van onze kernrelaties.
 • Je zorgt zelfstandig of met onze projectmanagers voor een tijdige en complete melding van de subsidieaanvraag en de afwikkeling van de aanvraag.

 

Wie ben jij?

 • Een ambitieuze starter of medior: HBO denk/werkniveau met technische of bedrijfseconomische achtergrond, affiniteit met bouw en/of techniek & eager om nóg meer te leren.
 • Je hebt een proactieve instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je houdt van korte lijntjes. Je durft naar een opdracht te vragen en hier duidelijke afspraken over te maken.
 • Je bent in staat om het projectteam te overtuigen van optimalisatie kansen in het project.
 • Je bent stressbestendig en kunt meerdere projecten en deadlines goed overzien.
 • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken.
 • Een uitstekende beheersing van Word, Excel, Powerpoint, de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden we?

 • Je wordt onderdeel van een relatief klein, pro actief en jong team van professionals met een interne open en informele sfeer.
 • Een dynamische omgeving met veel uitdagende en aansprekende opdrachten.
 • Je krijgt begeleiding in groei en persoonlijke ontwikkeling.
 • Er is ruimte voor eigen ideeën en creativiteit.
 • Jaarlijks bedrijfsuitje naar één van Europa’s mooiste steden.

 

Procedure Na een schriftelijke selectie zullen wij geschikte kandidaten uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. Aangezien wij in een klein team intensief met elkaar samenwerken, zullen meerdere collega’s betrokken worden in de procedure. Een capaciteitentest en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectie-procedure.

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze functie, ontvangen wij graag een motivatie en Curriculum Vitae. Je kunt je sollicitatie mailen naar jobs@vdsf.nl t.a.v. Inge de Reuver. Wil je jouw kansen verhogen? Stuur dan óók een korte videomotivatie van maximaal één minuut mee en vertel waarom jij perfect bent voor deze baan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Terug naar overzicht
Subsidie aanvragen?

Gerelateerd nieuws

22 oktober 2020
BIK-regeling voor ondernemers
02 oktober 2020
Subsidie voor verduurzaming van scholen
27 augustus 2020
SEEH nu ook beschikbaar voor gemengde VvE’s!