Subsidiescan

Marloes

De affiniteit voor cultureel erfgoed is in Marloes haar leven verankert. Via uiteenlopende reizen over de wereld heeft ze kennis gemaakt met verschillende culturen en sociale waarden. Daarnaast heeft ze twee uiteenlopende opleidingen gevolgd om cultureel erfgoed vanuit meerdere invalshoeken te bestuderen. Tijdens haar opleiding Indiase zang aan het conservatorium Codarts heeft ze immaterieel erfgoed eigen gemaakt en na haar vervolgstudie aan de Erasmus Universiteit, waar ze Cultural Economics & Entrepreneurship studeerde, brengt Marloes een hoop ervaring met zich mee.

Al deze kennis komt samen als Subsidieconsultant Monumentenzorg bij Van Draeckeburgh, waar ze bijdraagt aan het voortbestaan van betekenisvolle gebouwen.


De waarde van een monumentaal pand reikt veel verder dan alleen de marktwaarde, monumentale gebouwen bevatten een socio-culturele betekenis die niet één-op-één om te rekenen is naar valuta. Daarom zijn o.a. subsidies voor culturele erfgoed zo belangrijk. Hier zet ik mij op dagelijkse basis vol passie voor in.

Terug naar overzicht
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

14 juni 2022
PROVADA 2022 – Act now for a better tomorrow
10 mei 2022
Team Van Draeckeburgh: Een interview met Denise
26 april 2022
Webinar: Subsidiemogelijkheden voor duurzaam vastgoed