Op zoek naar nieuwe collega’s

Onze orderportefeuille groeit, dus wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Van Draeckeburgh biedt een open, informele werkomgeving met korte lijnen. Lees onze kernwaarden om te ontdekken wat wij belangrijk vinden.

Onze verwachting

Wij verwachten dat je assertief bent en initiatief durft te nemen. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheden en werkt zelfstandig. Je bent een zelfstarter en creativiteit wordt gewaardeerd. Natuurlijk kun je rekenen op support van de verschillende specialisten uit ons team.
Zie jij een match? Dan komen we graag met je in contact.

De procedure 

Van Draeckeburgh helpt organisaties om duurzaamheid en hieraan gerelateerde maatschappelijke doelen te realiseren door gebruik te maken van overheidssubsidies. Wij zijn marktleider voor subsidieadvies op het gebied van gebouwgebonden investeringen. We geloven dat duurzaam investeren essentieel is voor de toekomst. Wij zijn marktleider voor subsidieadvies op het gebied van gebouwgebonden investeringen. We geloven dat duurzaam investeren essentieel is voor de toekomst.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar jobs@vdsf.nl. Wanneer we mogelijkheden zien voor een functie binnen Van Draeckeburgh, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Vacature Medewerker Projectbureau Subsidie Duurzaam Bouwen

Zoek je naar een administratieve functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Ben je geïnteresseerd in duurzame gebouwen of heb je affiniteit met bouwen of techniek? Ben je daarnaast fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

— Lees meer
Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Heb je een passie voor de duurzame gebouwen en affiniteit met bouwen en techniek? Ben je daarnaast fulltime beschikbaar? Geniet je van vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

— Lees meer
Vacature Subsidieconsultant Duurzaam Bouwen

De markt waarin we opereren is enorm dynamisch. We groeien daarom hard. De subsidieconsultant die we zoeken wordt verantwoordelijk voor subsidieadvies voor onze relaties binnen hun bouwprojecten.

— Lees meer
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

18 oktober 2017
Ruim 75 aanvragen voor subsidie voor zonnepanelen
18 oktober 2017
Paushuize: een pand met rijke historie
18 oktober 2017
Regeerakkoord 2017: de plannen voor de gebouwde omgeving