Van Draeckeburg

Samen aan een duurzame toekomst bouwen

Van Draeckeburg

Maatschappelijke doelen halen door het toegankelijk maken van subsidieprogramma’s

Van Draeckeburg

Het project gaat voor de subsidie

Van Draeckeburg

Door specialistische ervaring is
de slagingskans 96%

Van Draeckeburg

Een specialist neemt het werk over:
van advies tot uitbetaling

Werken bij

Van Draeckeburgh helpt organisaties om haar maatschappelijke doelen binnen projecten ook daadwerkelijk te bereiken. Van Draeckeburgh biedt een open werkomgeving met korte lijnen. We werken van overheidsorganisaties tot beursgenoteerde ondernemingen.

Door een toename van projecten in onze portefeuille zijn wij op zoek naar een gedreven projectmanager die ons team komt versterken. Jouw bijdrage is altijd positief, want met subsidie is er vaak meer mogelijk voor onze opdrachtgever.

Je bijdrage

Je hebt in onze organisatie een belangrijke bijdrage. Onze opdrachtgevers en subsidieverstrekkers verwachten in het aanvraagtraject sectorgerichte kennis en ervaring. Wij verwachten dat je assertief bent en zelf initiatief durft te nemen. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheden en werkt zelfstandig. Je bent een zelfstarter en creativiteit wordt gewaardeerd. Natuurlijk kun je rekenen op support van de verschillende specialisten uit ons team.

Je profiel

Wij zoeken collega’s die plezier heeft in het beheren van veel dossiers, werken met deadlines, projectplannen en calculaties. Technische affiniteit met HBO/WO werk en denk niveau. Je wilt veel leren, kunt zelfstandig werken en bent accuraat. Je missie is om opdrachtgevers te helpen om financiële middelen te vinden om hun investeringsprojecten duurzaam in te vullen.

 

Lees ook de kernwaarden die onze cultuur omschrijven maar ook essentieel zijn om een match te vinden binnen ons team.


De procedure

Je kunt altijd een sollicitatie sturen per e-mail naar jobs@vdsf.nl. Wanneer je profiel aansluit bij onze organisatie zullen we je uitnodigen voor een introductiegesprek.

 

Kun je een enthousiaste en uitdagende indruk geven over jezelf en je capaciteiten? Dan vragen we om een korte persoonlijke- en capaciteitentest af te nemen. Dit om te kijken of ons bedrijf en de vacature goed bij je passen. Tip: neem onze kernwaarden goed door om te beoordelen of deze aansluiten bij wat jij zoekt in je werkomgeving.

 

We nodigen kandidaten uit voor een korte kennismaking. Is er een wederzijdse interesse in een vervolg. Dan plannen we snel een uitgebreid gesprek om te kijken of er een duurzame invulling van onze vacature en jouw loopbaan kan worden gevonden. Je maakt kennis met de andere subsidieconsultants en kan optioneel een dagdeel meekijken.

 

Nieuwsgierig geworden?…

stuur dan je enthousiaste motivatiebrief met CV naar jobs@vdsf.nl. Voor vragen kun je natuurlijk ook direct contact opnemen met Mitchell Gmelich.