Van Draeckeburg
Van Draeckeburg
Van Draeckeburg
Van Draeckeburg
Van Draeckeburg

Stage

Voor studenten heeft Van Draeckeburgh unieke stageplaatsen. We zijn op zoek naar stagiaires (WO/HBO) die zelfstandig meewerken aan onze subsidie projecten.

Hier vindt je onze actuele stageplaatsen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. Dan bespreken we of we een goede invulling aan je meewerk stage kunnen geven.

Ruben Goedendorp

Tijdens mijn studie Bouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht ben ik 18 maanden werkzaam geweest bij Van Draeckeburgh. In deze periode heb ik het bedrijf leren kennen als een plek waar je jezelf goed kan ontwikkelen. Een goede combinatie van begeleiding en eigen verantwoordelijkheid zorgden ervoor dat ik betrokken was bij mijn werkzaamheden. Door de verschillende projecten heb ik de kans gekregen mij op verschillende gebieden te ontwikkelen, ook heeft dit ervoor gezorgd dat ik veel afwisseling in mijn werkzaamheden heb gehad.

Kim Walraven

Momenteel loop ik stage bij Van Draeckeburgh en ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik ben een tweedejaars MER-student en heb net zoals vele anderen voor deze opleiding gekozen, omdat hij zo lekker breed is. Je wordt opgeleid tot generalist en maakt kennis met veel verschillende en interessante aspecten. Dit jaar heb ik mij ingeschreven voor een afstudeerrichting en mijn keuze is gevallen op Business & HRM. Natuurlijk heb ik al wat bijbaantjes gehad, maar door fulltime stage te lopen maak je kennis met een totaal andere wereld. Van Draeckeburgh biedt mij een leuke en interessante stageplaats. Ik werk in een team met korte en informele communicatielijnen waar iedereen elkaar aanvult en steunt. De medewerkers zijn jong, enthousiast, resultaatgericht en iedereen kan goed met elkaar opschieten. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers. Van Draeckeburgh wil haar dienstenpakket uitbreiden met innovatiestimuleringen. Door stage te lopen bij Van Draeckeburgh heb ik de mogelijkheid om alvast wat meer te weten te komen over het geven van advies. Als je op zoek bent naar een leuke en leerzame stage, dan zit je bij Van Draeckeburgh goed. Ik heb geluk: ik mag nog 2 maanden stage lopen.

Mesut Kiliç

Als tweedejaars student aan de opleiding Bouwtechnisch Bedrijfskunde (Vastgoedkunde) heb ik theoretisch veel geleerd over vastgoed maar niets uit de praktijk. Momenteel ben ik bezig met mijn eerste stageperiode bij Van Draeckeburgh welke mij overigens uitstekend bevalt. Het is fijn werken op kantoor en ondanks de formele sfeer die er hangt gaat iedereen leuk met elkaar om en wordt er regelmatig gelachen. Tijdens mijn stageperiode ben ik betrokken bij diverse grote projecten. Daarvoor schrijven we projectplannen waarbij ik de kans krijg om mezelf te ontwikkelen. Het leuke aan Van Draeckeburgh is dat iedereen ten alle tijden klaar staat om te helpen. Daarnaast is het kennisniveau hoog en leer ik veel van mijn collega’s. Dag na dag krijg ik nieuwe, leuke en uitdagende taken. Kortom: tijd om te vervelen zal je nooit krijgen, om te leren zat!

Paul Warnars

Als vierde jaars duaal student aan de opleiding commerciële economie voor toekomstige ondernemers (CETO) heb ik natuurlijk al enige werkervaring opgedaan in mijn voorgaande werk- periodes. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste werkperiode, bij Van Draeckeburgh. Mijn collega’s zijn allemaal jong, gedreven, commercieel ingesteld en ambitieus. De sfeer is uitstekend, er wordt veel gelachen op kantoor en iedereen kan het goed met elkaar vinden. Ik ben verschillende plannen aan het schrijven voor de organisatie. De huisstijl gaat binnenkort om, hier ben ik nu erg druk mee. Ik maak een acquisitieplan, communicatieplan, strategisch plan en een accountplan. Daarnaast heb ik veel contact met de absolute top van bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en coöperaties. Ook spreek ik geregeld met de subsidieverstrekkende instanties. Er is altijd genoeg werk te doen, ik zit hier nooit een moment stil. Aan het einde van de dag kijk ik vaak verwonderlijk naar de klok… is het nu al tijd?… Kortom, bij Van Draeckeburgh zul je jezelf nooit vervelen.

Jill Berntsen

In de periode van februari tot met mei loop ik stage bij Van Draeckeburgh. Dit is de laatste stage die ik moet doen om mijn opleiding MHBO Communicatiemanagement afteronden. Inmiddels heb ik al drie maanden stage erop zitten, hoewel dit slechts voelt als een paar weken. Van Draeckeburgh biedt een gezellige en leerzame stageplek. Een jong enthousiast team staat klaar om te helpen bij de uitdagingen van uiteenlopende taken en opdrachten. Door te werken en te lachen vliegen de dagen voorbij. De rode draad in mijn stage is voornamelijk het medebeheer van sales en het verbeteren van de online vindbaarheid. Daarnaast krijg ik bij Van Draeckeburgh regelmatig extra opdrachten die van toepassing zijn op mijn opleiding of waar ik persoonlijk van kan leren. Dit maakt het een leuke stageplaats met tal van ontwikkelingsmogelijkheden.

terug naar het overzicht