Van Draeckeburg

Gebouwen een duurzame toekomst
geven door subsidie effectief te benutten

Van Draeckeburg

Voor de renovatie zijn 5 subsidieregelingen
benut van nationale en lokale overheden

Van Draeckeburg

Subsidies voor duurzame investeringsprojecten
toegankelijk maken

Van Draeckeburg

Maximaal resultaat doordat we iedere
subsidieregeling voor 120% benutten

Van Draeckeburg

Het meest duurzame
distributiecentrum van Nederland

Gebouwde omgeving

Gebouwde omgeving

Zowel bij grootschalige ontwikkelingen als bij reguliere vervangingen is duurzaamheid steeds belangrijker geworden.

De overheid geeft een flinke fiscale subsidie om duurzaam vastgoed te realiseren. Voldoet u aan een minimale eis voor BREEAM, GPR of realiseert u een niet gerectificeerd gebouw met een lage EPC-waarde en oog voor flexibiliteit? Het voordeel kan dan oplopen tussen de 2-7% van de investeringskosten.

Energielabel verbeteren

Belangen ten aanzien van de energieprestaties van uw vastgoed wegen zwaarder dan voorheen, zowel voor eindgebruikers, beleggers, gemeenten als financiers.

Om de energieprestaties van uw woningen of utiliteitsgebouw te verbeteren kunt u subsidie aanvragen die oplopen tot 10% van de investeringskosten in een utiliteitsgebouw of EUR 4.500 per woning.

EU en regionale ontwikkeling

Naast landelijke stimuleringsprogramma’s zoeken en beheren wij voor onze opdrachtgevers de mogelijkheden binnen Europese en regionale stimuleringsprogramma’s.

Voor regionale ontwikkeling of maatschappelijke projecten zijn subsidies beschikbaar. Dit kan gaan om versterking van het gebied, bedrijventerreinen, algemene voorzieningen of innovatieve bedrijfsactiviteiten.

Energiezuinige & duurzame materialen

Ook voor energiezuinige technieken kunt u fiscale investeringssubsidie van circa 10% aanvragen. Denk aan o.a. warmte- en koudeopslag, nieuwe armaturen, ventilatie met warmteterugwinning en LED-verlichting.

Maar wist u dat ook voor het toepassen van duurzame materialen subsidie kan worden aangevraagd? Neem gerust contact op om te kijken welke materialen in aanmerking kunnen komen.

Kost het mij tijd?

Het kost u vrijwel geen tijd om subsidie aan te vragen. Een specialist helpt u om de juiste regelingen te onderzoeken en af te wegen voor uw project.

Met subsidieadvies over alle stimuleringsregelingen en goed afgewogen subsidieaanvragen benut u subsidieregelingen maximaal. Onze adviseurs zorgen voor de aanvraag en afhandeling op basis van bestaande documenten. Wij garanderen dat het u meer oplevert dan de tijd die u erin steekt. Lees meer over hoe wij uw subsidie beheren.

lees meer over subsidiebeheer

Wie gingen u voor

Hier treft u enkele referentieprojecten waarvoor van Draeckeburgh subsidieaanvraag maximaal heeft benut
bekijk volledig overzicht

Integraal duurzaam bouwen verhoogt niet alleen de verhuurbaarheid nu, maar borgt een aantrekkelijk risicoprofiel van uw object in de toekomst. Met een subsidie kost dit veelal niets extra. Ik zie regelmatig dat het onder aan de streep zelfs voordeliger is. Mitchell Gmelich