Van Draeckeburg

120% resultaat door alle
subsidieregelingen toegankelijk te maken

Van Draeckeburg

Expert in duurzaam vastgoed!

Van Draeckeburg

Subsidie aanvragen op een
'no cure, no pay' basis.

Van Draeckeburg

Door specialistische ervaring
een slagingskans van 96%.

Toegevoegde waarde Van Draeckeburgh

Van Draeckeburgh heeft de twee desbetreffende monumenten bezocht en in samenwerking met het technische beheerbureau van Redevco de voorstellen voor de instandhoudingsubsidie opgesteld. Deze zijn met succes toegewezen, waardoor onderhoud van de monumenten voor Redevco ook in de toekomst haalbaar blijft.

Project informatie

Van Draeckeburgh heeft voor Redevco Nederland de aanvraag van de instandhoudingsubsidie voor het winkelhuis aan de Hofweg te Den Haag en voor het voormalige schoenenmagazijn Huf aan de Hoogstraat te Rotterdam verzorgt. Winkelhuis Winkelhuis, gebouwd in 1913-1915 naar ontwerp van H.P. Berlage voor het modehuis Meddens in enigszins traditionalistische, op het classicisme geïnspireerde trant. Schoenenmagazijn Huf Het schoenenmagazijn Huf is gebouwd in 1953 – 1954 naar ontwerp van het architectenbureau Van den Broek en Bakema in opdracht van N.V. Anton Huf jr. Schoenenmagazijn Huf geeft uitdrukking aan een vernieuwend winkelconcept in een zich sterk ontwikkelende consumptiemaatschappij van na de Tweede Wereldoorlog.

‘Naast de subsidie op verduurzaming heeft Van Draeckeburgh met onze technische beheerder subsidie verkregen voor onderhoud van onze twee rijksmonumenten. Een mooie extra subsidie waar vooraf geen rekening mee was gehouden.’ Robert Bakker Development Manager