Met ruim tachtig hotels is Hampshire één van de grootste hotelondernemingen van de Benelux. De portefeuille van de hotelgroep omvat hotels in Nederland, België en westelijk Duitsland. De hotels vindt u op uiteenlopende locaties, van centraal gelegen stadshotels tot hotels die midden in de natuur liggen. Alle hotels die tot Hampshire Hospitality behoren hebben een eigen uniek karakter, zoals het statige Hotel American en The Manor Hotel in Amsterdam, het Designhotel in Maastricht en het Oranje Hotel in Leeuwarden.

Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken en benutten van subsidies en financieringsregelingen.

Toegevoegde waarde Van Draeckeburgh

Voor de Hampshire Hotels verzorgt Van Draeckeburgh de subsidieregelingen. Het vastgoed van de Hampshire Hotels wordt geregeld gemoderniseerd en voorzien van de nieuwste installaties voor onder andere een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een subsidie-advies vooraf kan worden gekozen voor duurzame installaties.

Hampshire Hotels:

“Onze gasten stellen hoge eisen aan het comfort. Eigenlijk zijn we altijd bezig met renovatieprojecten. In het verleden vroegen we zo nu en dan subsidie aan. Op dit gebied hebben we ons beleid gewijzigd. We willen simpelweg geen subsidie voor één project maar voor al onze projecten. De aanpak en de samenwerking met Van Draeckeburgh werpt zijn vruchten af. Alle projecten worden gescand op subsidies en Van Draeckeburgh bewaakt de deadlines voor het indienen. Simpel en zeer lucratief.”

foto van klantencase: Hampshire hotels
Contactpersoon Vdsf
Mitchell Gmelich

Alle projecten worden gescand op subsidies en Van Draeckeburgh bewaakt de deadlines voor het indienen. Simpel en zeer lucratief.

Opdrachtgever: Ger Klaver - Hampshire Hotels
Subsidie aanvragen?

laatste nieuws

13 maart 2018
Ook in 2018 weer rendabel zonnepanelen plaatsen dankzij SDE+
09 maart 2018
Start bouw Post Utrecht officieel gestart
14 februari 2018
7 restauraties dankzij subsidie in Noord-Holland