Van Draeckeburgh maakt subsidies toegankelijker

U realiseert een duurzame toekomst van gebouwen en technieken, wij maximaliseren het subsidieresultaat.

Subsidies helpen om verduurzaming mogelijk te maken

Van Draeckeburgh helpt organisaties om duurzaamheid en hieraan gerelateerde maatschappelijke doelen te realiseren door gebruik te maken van overheidssubsidies. Wij zijn marktleider voor subsidieadvies op het gebied van gebouwgebonden investeringen. We geloven dat duurzaam investeren essentieel is voor de toekomst. En toekomstgerichte investeringen doe je juist in gebouwen en nieuwe technieken. Wij zoeken en benutten al vanaf 1996 de juiste subsidieregelingen op het gebied van duurzaam bouwen, monumentenzorg en technische innovatie. Zo bespaart u geld of wordt extra budget gecreëerd, zodat uw investeringsruimte wordt verruimd. U kunt zich blijven richten op uw kerntaken, want onze adviseurs nemen u al het werk uit handen.

—  Lees meer

Onze voordelen

Slagingskans van 96%

Als het gaat om subsidieaanvragen, telt ervaring, focus en kennis. Zelf subsidie aanvragen brengt het risico van fouten met zich mee. Vaak weten we op voorhand al of een aanvraag een goede kans van slagen heeft. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie bij subsidieverstrekkers weten we voor vrijwel al onze projecten subsidie te regelen.

U bespaart tijd

Er zijn circa 3000 subsidieregelingen. Subsidies worden verstrekt door regionale, nationale en Europese overheden. Allemaal met hun eigen voorwaarden en deadlines. Subsidie aanvragen is tijdrovend. Onze adviseurs nemen u al het werk uit handen, van aanvraag tot afwikkeling en uitbetaling. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business.

Min. 25% meer subsidievoordeel

Wij weten alles uit subsidieregelingen te halen. Een aanvraag net iets anders indienen of stimulerings-
mogelijkheden combineren, kan aanzienlijk meer voordeel opleveren. Dit kan een combinatie zijn van subsidies, fiscaal voordeel en een laagrentende financiering. Een scherpe analyse door onze specialisten resulteert in een optimale combinatie van subsidie-
mogelijkheden voor uw project.

U heeft één aanspreekpunt

Het aantal regelingen wordt steeds uitgebreider, is
gesegmenteerd over verschillende inschrijftenders
en is afkomstig van diverse subsidieverstrekkers. Van Draeckeburgh biedt u het voordeel van één aanspreek-
punt: uw persoonlijke adviseur zoekt voor u naar passende regelingen en is verantwoordelijk voor al uw subsidieaanvragen.

No cure, no pay

We werken op basis van no cure, no pay. Geen subsidies betekent geen kosten. Wij brengen alleen kosten in rekening wanneer u daadwerkelijk subsidie krijgt toegekend. Werkt u liever op basis van een vaste projectvergoeding of op basis van een vooraf afgesproken uurtarief? Dan kan dit natuurlijk ook.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!
Bekijk alle Klantencases

Enkele referenties

laatste nieuws

04 juli 2017
Percentages EIA verlaagd
23 juni 2017
Stadionweg Rotterdam: duurzame huisvesting voor vijf winkels
23 juni 2017
Subsidie voor duurzame energie verandert per 1 juli